Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Καλλιθέας η πολύ σημαντική εκδήλωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω για τις κατασχέσεις, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και το τι πρέπει να κάνουμε. Στην εκδήλωση προσέφεραν τα μέγιστα με τις νομικές τους γνώσεις και την πολιτική τους τοποθέτηση, οι δικηγόροι της ομάδας νομικής βοήθειας του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Βασίλης Παπανικολάου, Χρήστος Λιαρομμάτης, Βαρβάρα Βολτέα και Αλέξανδρος Λάμαρης.

Πέρα από τη συνεισφορά των αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω πολύτιμη ήταν και παρουσία των συναγωνιστών του Επαμ με τον Δημήτρη Κυπρίωτη, μέλος της Π.Γ. του Επαμ να βρίσκεται στο πάνελ των ομιλητών και να τοποθετείται. Στην εκδήλωση εκ μέρους του Κινήματος Δεν Πληρώνω, καίριες πολιτικές τοποθετήσεις έκαναν ο Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω, και ο Θεοδόσης Τεμζελίδης, υπεύθυνος Νοτίου Τομέα του Κινήματος Δεν Πληρώνω και δημότης Καλλιθέας, και ακολούθησε συζήτηση με σκοπό την ενημέρωση και την οργάνωση μας ενάντια στις επερχόμενες μάχες στις γειτονιές για τις κατασχέσεις.

Ο αντικειμενικός στόχος της εκδήλωσης επετεύχθη και με το παραπάνω καθώς πάνω από 200 συμπολίτες μας δήλωσαν συμμετοχή και θα αποτελέσουν την πρώτη μαγιά στη νεοσυσταθείσα τοπική επιτροπή αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις - Κατασχέσεις STOP.

Αντίστοιχες επιτροπές πρόκειται να δημιουργηθούν και στις 15 περιοχές που φιλοξενούν ειρηνοδικεία τέλεσης πλειστηριασμών σε όλη την Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη.

Για να μην αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ! 
Περισσότερες φωτογραφίες εντός...